Vesten er uundværlig del for mange bikere, og har været en traditionel påklædning siden bikerkulturen for alvor slog igennem midt i 50’erne.

Veste er typisk lavet i enten denim eller læder, og bruges ofte til at vise rygmærker og andre emblemer som signalere et medlemskab af en MC klub.

Sidste år tog vi en snak med MCtasker.dk, som på daværende tidspunkt var ret nye, og har fundet en niche inden for MC veste og tasker i læder. Der er sket meget med virksomheden siden, så vi tog en snak med Duong, som er stifter og ejer af MCtasker.dk.

Duong fortæller at det hele startede med sidetasker i custom designs, og der af navnet MCtasker.dk. Ret hurtig oplevede han dog en efterspørgsel på veste i god kvalitet. De har nu resulteret i en flot kollektion af veste i forskellige designs.

Kunderne har indflydelse på sortimentet

MCtasker.dk fik sammen med nogle af de førende producenter designet og produceret en bred kollektion af veste, men ret hurtig kom der forespørgsler på specifikke designs og detaljer.

Vi lytter selvfølgelig til vores kunder, og får gerne produceret kollektioner ud fra kundernes ønsker og behov.

Duong Cung, MCtasker.dk

De mest populære MC veste

Jaguar Nubuck vest sort

Denim eller læder – tænker du nok? Men en af de mest populære veste lige nu er i følge MCtasker.dk denne Jaguar Nubuck vest, som er en sort vest i nubuck læder, som minder meget om ruskind.

Du kan se de mest populære veste hos MCtasker.dk her

Fysiske forhandlere

Aros Speedshop Aarhus

Der kommer flere og flere forespørgsler på om man kan se og prøve vores produkter. Vi har derfor taget initiativ til at får vores mest populære veste ud hos forhandlere i fysiske butikker. Aros Speedshop er vores første forhandler, som har fået udvalg af vores veste, hvor man kan se og mærke kvaliteten, og selvfølgelig prøve de forskellige størrelser, udtaler Duong og fortsætter.

Jeg er på vej rundt i landet for at lave flere aftaler, så mon ikke der kommer flere forhandlere i løbet af året.

Pop up shops

Indtil der er et etableret forhandler netværk, så arbejder Duong på at lave nogle pop up shops. Den første er allerede under opsejling og kommer til at ligge i Aalborg. Duong afslører dog at den næste bliver i København, men datoen er ikke fastlagt endnu.

Følg MCtasker.dk på Facebook og Instagram og få besked når den første pop up shop er klar.

Klubveste til knallertklubber

Oprindelig var var vores udvalg tiltænkt motorcyklister, men i takt med at knallertklubber er blevet enorm populære, så har de faktisk taget os med storm. Lige nu tror jeg faktisk at vi sælger mere til knallertklubber en til motorcyklister.

Udvidelse af sortimentet

Udover at vi hele tiden udvidere vores eksisterende sortiment med nye designs og kollektioner, så har vi også haft en del efterspørgsel på læderbukser og jakker. Så lige nu arbejder vi på nogle nye kollektioner.

Det tager lidt tid da vi ikke går på kompromis med hverken design, materialer eller kvalitet. Men det er noget vi arbejder aktivt på.

Besøg MCtasker.dk

Mens vi venter på flere forhandlere, så kan du ofte møde Duong til mange af de forskellige træf rundt i landet. Allerede nu er der lavet aftale om at han kommer og fremviser sine populære veste til blandt andet Thy Træf, Mosten og til Foletræf, som er en af de store knallerttræf.

Er du medlem af en klub og vil du/I have besøg til fremvisning af veste, eller nogle af de andre produkter i sortimentet, så tag fat i MCtasker.dk og lav en aftale.

Forfatter

Redaktør & motorcyklist på XMOTO

Skriv en kommentar