Custom MC tasker og veste fra MCtasker.dk

Til Thy Træf 2023 mødte vi Duong fra MCtasker.dk. Heldigvis havde han tid til en snak om sin historie og det spændende projekt han har gang i.

MC Tasker er en forholdsvis ny dansk virksomhed, som sælger specielle og moderne MC tasker til primært custom bikes, men også til standard motorcykler. Ideen om firmaet opstod ved at Duong selv var på udkig efter nogle custom sidetasker i god kvalitet, og til en overkommelig pris, til sin egen custom MC.

Det lykkedes ikke at finde en dansk forhandler af MC tasker, som kunne tilbyde lige præcis den type tasker, han var på udkig efter. Så derfor gik søgningen i gang efter en producent som kunne producere og sy sidetasker og Top Rolls i den størrelse og det design som Duong ønskede.

For at komme ned i en pris hvor det gav mening, var han dog nødt til at bestille flere af gangen, og dermed var det oplagt at starte en webshop, hvor fra han kunne sælge taskerne til andre motorcyklister.

MCtasker.dk til Thy Træf

Hvem står bag

Duong Cung er 30 år, født og opvokset i Aalborg, og nu bosiddende i Nørresundby. Hans interesse for motorcykler startede for over 10 år siden da han så et salgs opslag i den lokale Brugs, på en gammel billig Jinlun, som han købte og ombyggede til chopper.

De sidste 10 år har Duong kørt og byggede custom bikes, og for at fuldende sine projekter manglede han ofte en lille sidetaske til sine hjemmelavede custom motorcykler.

mc tasker modelfoto

MC tasker, handsker og veste

Kunderne har taget rigtig godt i mod udvalget og designet af taskerne, og der kommer løbende nye designs og større udvalg. Flere kunder har efterspurgt specialdesignede veste i samme kvalitet, så nu kan du også finde flotte MC veste og handsker til fordelagtige priser på MC Tasker.

Der hvor MCtasker.dk skiller sig ud, er at de kan lave custom tasker og veste på bestilling. Så har du selv en ide til et design eller look, så kan Duong hjælpe dig med at få det produceret.

Custom MC veste
Custom designede MC veste

MCtasker.dk sælger i dag til enkeltpersoner, men har også fået faste kunder i form af MC klubber, Puch Maxi klubber etc, som gerne selv vil være med til at sætte sit præg på deres veste og tasker.

Selvom MC Tasker er en online forretning, så er det vigtigt for Duong at komme ud af mødes og snakke med folk i MC miljøet, og ikke bare vise sine produkter frem, men også få ideer og feedback, samt special ønsker til nye designs

Du vil derfor kunne møde MCtasker.dk på forskellige træf og andre MC arrangementer og ved selvsyn se og mærke kvaliteten på produkterne.

Mange kunder har allerede efterspurgt en fysisk butik og hvor de kan besøge og se udvalget. Deres ambitioner er at åbne en fysisk butik og udvide til det nordiske marked, da de allerede har flere kunder i Sverige.

Kig ind på mctasker.dk og hils på hvis du møder ham på det næste træf.

Custom bike med custom sidetasker
Forfatter

Redaktør & motorcyklist på XMOTO

Skriv en kommentar