Cardo Systems, som er en af de globale markedsledere inden for trådløse kommunikationssystemer til powersports, har annonceret et nyt partnerskab med det førende hjelmmærke Ruroc, der samarbejder med den britisk-fødte producent for at bringe et nyt valg af total integreret forbindelse til mærkets seneste flagskibshjelm – EOX.

Fuldt integreret og involveret gennem hele forsknings- og udviklingsprocessen har Cardo Systems arbejdet tæt sammen med Ruroc-teamet for at bringe sin innovative teknologi til den helt nye EOX, og levere et funktionsrigt mesh-kommunikationssystem til Ruroc brugere for første gang.

Den nye EOX er designet med to udskæringer på hver side af skallen, den slanke Cardo communicator kan anbringes på den ene side og batteripakken på den anden – med kablerne forudinstalleret, kan du som motorcyklist “klikke og gå” på få sekunder.

Sættet leveres med to batterier som standard, så du nemt kan skifte ud og fortsætte turen.

Ruroc MC hjelm

Ved at bruge Cardos førende – og gennemprøvede – DMC (Dynamic Mesh Communication) teknologi, understøtter det nye Shockwave Mesh drevet af Cardo Systems gruppeture på op til 15 ryttere med en rækkevidde på op til 1,2 km.

Takket være Cardos 20 års erfaring inden for motorcykelkommunikation kan det nye Shockwave Mesh-system prale af en IP65-vandtæt klassificering, Natural Voice Operation – hvilket gør det muligt for motorcyklister blot at bruge stemmekommandoer, såvel som over-the-air-opdateringer.

Shockwave Mesh vil endda tilpasse sig dine omgivelser med sin auto-volumen funktion; Uanset om du har brug for at skrue op for lydstyrken på højttalerne eller skrue ned for gruppechatten for at høre dig selv tænke, vil Shockwave Mesh adaptive lyd gøre arbejdet for dig.

Nøglefunktioner i Shockwave Mesh fra Cardo inkluderer:

  • Gruppekommunikation: Med Cardo Communication System kan motorcyklister holde forbindelsen med op til 15 ryttere inden for en rækkevidde på op til 1,2 kilometer gennem mesh-forbindelse og oprette forbindelse via Bluetooth® for musik, telefon eller kortfunktioner.
  • Overlegen lydkvalitet: Det integrerede Cardo-kommunikationssystem sikrer krystalklar lyd med kraftfulde 40 mm højttalere, tunet af lydeksperter.
  • Stemmekommando og håndfri betjening: Ryttere kan holde hænderne på styret og deres fokus på vejen, da den nye EOX understøtter stemmekommandoer for problemfri betjening, hvilket gør kommunikationen ubesværet og intuitiv.

“Det har været en fornøjelse at udvikle dette produkt sammen med teamet hos Ruroc. Begge virksomheder værdsætter målrettet innovation med brugerne i hjertet af design, Shockwave Mesh drevet af Cardo Systems er resultatet. Dette partnerskab giver os mulighed for at dele Cardos passion – at gøre din tur enestående – med Rurocs globale fællesskab i form af et integreret tilbehør.”

Shachar Harari, VP for forretningsudvikling og OEM hos Cardo Systems

Shockwave Mesh drevet af Cardo Systems vil være tilgængelig som et ekstra tilbehør til den nye Ruroc EOX og sælges direkte gennem Ruroc hvor priser og tilgængelighed frigives snart.

Om Cardo Systems

Cardo Systems leverer banebrydende kommunikationsenheder og applikationstjenester til powersports og udendørsentusiaster.

Læs også: Cardo Systems får ny distributør i Danmark

Cardos enheder og tjenester fremmer rytternes sikkerhed og gør det muligt for motorcykelkørere, offroadere og andre eventyrlystne at holde forbindelsen til deres telefon, musik og til hinanden.

Cardo lancerede verdens første Bluetooth-baserede trådløse intercom-headset i verden i 2004 og har været ansvarlig for de fleste af branchens innovationer lige siden. Dette inkluderer introduktionen af ​​det første mesh-drevne intercom, den første premium-lyd og den første stemmedrevne enhed, for blot at nævne nogle få.

Cardos produkter sælges i over 100 lande og er verdens førende kommunikationsenheder til grupper i bevægelse.

www.cardosystems.com

Om Ruroc

Ruroc blev grundlagt i 2007 og skubber grænserne for design og ydeevne og tilbyder unikke produkter designet til at tage rytteroplevelsen til næste niveau.

Hvad der begyndte som et team på tre, der brændte for at revolutionere verden af ​​snesportsbeskyttelse i Gloucester, er blevet et af de hurtigst voksende mærker i Storbritannien, der udvikler avancerede motorcykelhjelme, såsom ATLAS, sammen med sit søstermærke, Enginehawk, der revolutionerer branchen med moderne CE-godkendt beklædning, som ryttere ønsker at have både på og af cyklen.

Ruroc sender nu hjelme til over 100 forskellige lande, beskæftiger over 160 medarbejdere og har fået en kultfølelse blandt motorsport- og snesportsentusiaster med et netværk på over fire millioner følgere. Rurocs mission er at konstruere det mest vanvittige gear, der forbedrer beskyttelsen i ekstreme miljøer. Din mission er at tage dertil.

www.ruroc.com

Forfatter

Redaktør & motorcyklist på XMOTO

Skriv en kommentar