Kappa MC tasker – Rambler style

Brixton Cromwell 125 er en ægte ny klassisk motorcykel, og mange har promoveret den som et alternativ til scooteren. Dens succes anerkendes også af KAPPA, som klæder den ud som en Euro5 touring-version ved hjælp af dedikerede komponenter og et sæt Rambler-tasker, der passer perfekt til cyklens design.

Brixton Cromwell 125 er produceret af den østrigske KSR-koncern, men den har tydelige “britiske” linjer. Vi taler om en entry-level cykel, der er meget populær blandt unge med A1-kørekort, inklusive kvinder (sadlen er 770 mm fra jorden), og som egner sig til tilpasning, takket være dens stilpotentiale.

KAPPA udstyret har til formål at udvide dets anvendelse til kortdistancerejser, på gode veje og med fragtløsninger, der skal vælges i henhold til øjeblikkets behov. Den rækkevidde, som den 14-liters brændstoftank giver, hjælper også.

Retro MC tasker

Denne serie af MC tasker i blødt stof, er særligt velegnet til motorcykler, der ligesom denne Cromwell 125 tilbyder en fed retrostil. Rambler-linjen byder på en interessant blanding af materialer og udførelse, som er fælles for alle de foreslåede tasker.

550D polyester, olivengrønt yderstof, med PVC-belægning + 2 mm tykke PU-elementer i sort. 190D sort nylonfor, aftageligt og udstyret med tapede sømme for at garantere vandtætning.

Hver taske er også udstyret med en ekstra “TNT” taske til opbevaring, når den ikke er i brug på motorcyklen. For at rejse uden problemer med bagageplads har KAPPA sammensat følgende forslag:

RB103 -7 liters tanktaske

En 7 liters tanktaske, med Roll-top lukke system og fastgørelse med 4 magneter og straps. Den har også en skulderrem, så tasken kan tages på ryggen. Tasken har et vandtæt rum med lynlås

Læs mere på kappamoto.com

RB101 -26 liters saddeltasker

26 liters sadeltasker, som kan monteres over sædet eller på et beslag, og er et alternativ til hårde sadeltasker. Disse sadeltasker har ligesom tanktasken en skulderrem, så det kan bæres som en rygsæk.

Læs mere på kappamoto.com

RB100 – 14 liters sidetasker

Her er et par sidetasker på 14 liter, som har et roll-top lukkesystem med remme. Taskerne har et vandtæt rum, som lukkes sikkert med lynlås.

Læs mere på kappamoto.com

Dansk forhandler

ERKI er dansk importør og kan henvise til nærmeste forhandler. Læs mere på erki.dk

Forfatter

Redaktør & motorcyklist på XMOTO

Skriv en kommentar