CARCLUB lancerer nu et nyt koncept med udlejning af high-end el motorcykler.

Vi har tidligere skrevet lidt om el motorcykler her på siden, og spurgt om det er fremtiden?

Ambitionen er at få nye og eksisterende motorcyklister der ikke har brug for signalværdien i at larme, men i højere grad en ny type motorcykel der bringer dig hurtigt gennem byen lydløst og bæredygtigt.

CARCLUB er med RGNT elmotorcykler de første EV-motorcykelmærker til at udleje deres motorcykler i byområder under navnet “Lej en elmotorcykel”.

Konceptet bliver rullet ud i den kommende periode fra den 1. maj.

RGNT Silver elmotorcykel

RGNT’s SE-modeller er 100 % elektriske og udleder derfor ikke CO2. De er også fuldkommen lydløse, så man slipper for den støjforurening, der normalt er forbundet med at køre på motorcykel.

RGNT’s elmotorcykler er et højkvalitetsprodukt. Man er fri for at skifte gear under bykørsel, og på grund af motorcyklernes høje komfort og lydløse køreegenskaber, sanser man omgivelserne på en langt mere intens måde, siger Stefan Kaas og tilføjer:

Med konceptet Lej en RGNT elmotorcykel i København og Kolding ønsker vi at gøre det muligt for folk at opleve RGNT elmotorcykler længere end en 20-minutters testtur ned ad vejen.

Stefan Kaas

København og Kolding er de første steder i år, vi vil udrulle dette koncept til glæde for dem som gerne vil prøve en el motorcykel eller teste den før køb eller leasing.

På CARCLUB’s hjemmeside oplyser de at det er muligt at leje for en weekend, alle hverdage (mandag-fredag), en hel uge eller en måned. Uanset hvilken periode du vælger at leje, så er det med fri kilometer.

Prisen for leje af en el motorcykel

  • Weekend (Fredag til mandag): Kr. 1.495,-
  • Hverdage (Mandag til fredag): Kr. 1.495,-
  • 1 Uge: 2.995,-
  • 1 Måned: Kr. 5.995,-

Læs mere på www.carclub.dk

Det bedste fra begge verdener

Stefan Kaas fra CARCLUB er begejstret for dette nye koncept.

Han siger: “Skønheden ved RGNT er, at det er en elektrisk motorcykel, der ikke ligner en elektrisk motorcykel. Klassisk stil er hvad mange by cyklister ønsker, og RGNT er det eneste EV-motorcykelmærke, der tilbyder det. RGNT forbinder to verdener: den klassiske specialcykelscene og de elektriske cykler fremtid.”

Om RGNT elmotorcykler

Født i Sverige. Håndlavet i Kungsbacka.

RGNT Motorcycles blev lanceret i 2019 med målet om at blive en af ​​de førende aktører inden for tohjulede mærker i verden. Gennem deres vildt ambitiøse vision og ekspertise planlægger de at bringe stilhed til gaderne og hurtigt udvide sig på et hurtigt voksende marked for motorcykelteknologi. De er fast besluttet på at disrupte motorcykelverdenen med deres design af høj kvalitet, tidløse æstetik og banebrydende innovation.

Bæredygtig produktion.

At bygge en elektrisk motorcykel er en bevidst indsats for at reducere giftige emissioner, og de er ivrige efter at holde deres CO2-fodaftryk minimalt. RGNT’s fabrik ligger i Kungsbacka, Sverige, og alle deres leverandører er baseret et par kilometer væk i Göteborg.

Som en del af deres ambition om produktivitet og forbedret service har de etableret en effektiv produktionslinje, der sikrer effektivitet, nøjagtighed og hurtighed.

deres vision fortsætter med at sprede et budskab om forandring. RGNT sigter mod at være en af ​​de førende aktører blandt motorcykelmærker i Europa og Nordamerika, mens de presser branchen mod en renere og mere stille fremtid.

Læs mere på rgnt-motorcycles.com

Forfatter

Redaktør & motorcyklist på XMOTO

Skriv en kommentar