Den globale elektriske motorcykelproducent, Evoke Electric Motorcycles, begynder den første del af sin skandinaviske lanceringsrejse i København, Danmark, den 20. april 2023

Allerede i år kan danske og skandinaviske motorcykelentusiaster derfor skifte fra traditionelle, fossildrevne motorcykler til hurtigtladende, elektriske kvalitetsmotorcykler og nyde sommeren på to hjul både i byen og på landevejen.

Evoke Electric Motorcycles’ mål er at give miljøbevidste ryttere spændende og højtydende elektriske motorcykler. I København lanceres modellerne Urban Classic og Urban S. Evoke har derudover flere store modeller under udvikling. De vil finde vej til de danske landeveje allerede i år.

Læs også mere om elektriske motorcykler her

Den første model, der lanceres, er Evoke Urban Classic

Evoke Urban Classic

Evoke Urban Classic er en retrostilet elektrisk motorcykel, der tilbyder et imponerende drejningsmoment på 209 Nm og en tophastighed på 140 km/t. Den kraftfulde motor genererer 11 kW kontinuerlig effekt og op til 25 kW peak effekt med en 10 kWh batteripakke. Den accelererer fra 0 til 100 km/t på kun 5,9 sekunder.

Evoke Urban Classics batteripakke tilbyder en rækkevidde på op til 250 km på en enkelt opladning med en opladningstid på helt ned til 90 minutter. Det gør den til en fantastisk el-motorcykel til både bykørsel og langdistanceture.

Den anden model er Evoke Urban S

Evoke Urban S

Evoke Urban S er en slank og sofistikeret elektrisk motorcykel designet til den moderne pendler. Med sin kraftfulde 25 kW motor og 10 kWh batteripakke er Urban S hurtig og responsiv i trafikken, hvilket resulterer i en blød og spændende daglig pendleroplevelse.

LED-belysningssystemet giver fremragende udsyn, mens den justerbare affjedring sikrer en behagelig og stabil kørsel. Med en rækkevidde på op til 250 km på en enkelt opladning, og opladningstid på 180 minutter med en almindelig 1,8 kW oplader, er Urban S perfekt til dagligt brug, weekendture og bykørsel.

Evoke leverer markedets mest innovative og højtydende elektriske motorcykler til entusiaster og pendlere, der leder efter en miljøvenlig og spændende køreoplevelse.

Med sit udvalg af både urban- og cruisemodeller er Evoke Electric Motorcycles godt positioneret til at imødekomme de forskellige behov hos el-motorcykelryttere i Skandinavien.

“Vi er meget spændte og stolte over at bringe Evoke Electric Motorcycles til Danmark – et land, der er kendt for sit engagement i bæredygtighed og grøn energi.

Evokes motorcykler er designede til at tilbyde en spændende køreoplevelse for både pendlere, fritidsbrugere og entusiaster samtidig med, at de er miljøvenlige og har usædvanlig høj kvalitet og lang rækkevidde,” siger Vikram Sekhon, skandinavisk importør af Evoke Electric Motorcycles.

Vi tror på, at lanceringen af Evoke Electric Motorcycles i Skandinavien vil være en gamechanger for el-motorcykelmarkedet. Vi er overbeviste om, at vores motorcykler vil blive godt modtaget, og vi ser frem til at udvide vores aktiviteter på tværs af Skandinavien.

Vikram Sekhon

Lanceringsbegivenheden i København vil byde på en visning af Evoke Electric Motorcycles’ seneste modeller og give pressen mulighed for at prøve motorcyklerne.

Evoke Electric Motorcycles vil, forud for etableringen af et dansk forhandlernetværk i løbet af andet kvartal af 2023, kunne købes online på www.evokemotorcycles.com

Om Evoke Motorcycles

Evoke Motorcycles stræber efter at levere kvalitet, ydeevne og værdi, der elektrificerer din sjæl, samtidig med at miljøpåvirkningen minimeres.

Evoke Motorcycles er en teknologi-fokuseret elmotorcykelproducent med patenterede Ultra-Fast Charging litiumbatterier og patenteret teknologi, der digitalt optimerer strømforbruget til lang rækkevidde, tilbydes i en stilfuld designet pakke til den moderne bruger.

Grundlagt og drevet af canadiske og europæiske motorcykelentusiaster i 2016, er Evoke Motorcycles en pioner på markedet for premium elmotorcykler.

Produktsortimentet fortsætter med at udvide med et R&D- og designteam, der er dedikeret til løbende at udvikle elektriske powercruiser-linjer og elmotorcykler til brug i byen.

Forfatter

Redaktør & motorcyklist på XMOTO

Skriv en kommentar