Hvor skal vi køre hen?

Rigtig mange fællesture starter med den sætning. Og ofte så bliver det en af de sædvanlige ruter som man har kørt så mange gange før.

Med GO Ride App’en fra TomTom har du nu mulighed for at få forslag til en rute, og komme ud og udforske ny asfalt.

GO Ride er gratis

GO Ride App’en er gratis og kan hentes til både iPhone og Android fra henholdsvis App Store og Google Play

Hurtig, spændende eller meget spændende

GO Ride har grundlæggende 2 features.

Almindelig navigation fra A til B: Du kan selvfølgelig bruge App’en som almindelig navigation, som vi kender fra almindelige GPS’er, Google Maps etc. Du indtaster blot en adresse eller et punkt, og så navigere den der til din destination.

Rundtur: En af de smarte funktioner i GO Ride er funktionen rundtur. Her tager den udgangspunkt i din nuværende placering, og du kan så vælge hvor mange kilometer du gerne vil køre, og evt. hvilken retning du gerne vil.

Herefter kan du få den til at foreslå en rundtur ud fra dine ønsker. En sjov måde at komme ud og se noget andet en man måske er vant til.

Men der hvor det bliver rigtig smart, og hvor App’en for alvor skiller sig ud, er funktionen “Hurtig, spændende eller meget spændende”. Uanset om du vælger almindelig navigation eller en rundtur, så kan du vælge mellem 3 muligheder.

Hurtigst: Som du har nok har gættet, tager denne rute dig hurtigst muligt til din destination.

Spændende: Her kommer du lidt mere ud på mindre og sjovere veje.

Meget spændende: Hvis du ikke har travlt, så og gerne vil udforske små veje så er det denne mulighed du skal vælge.

Undgå på rute

Lige som andre lignende App’s og GPS’er kan man fravælge nogle ting, som er ret praktisk når man altså ikke skal hurtigst fra A til B.

Uanset hvilken funktion du bruger i App’en, så kan du fravælge færger, motorveje, betalingsveje og ikke asfalterede veje.

Du skal dog være obs på at hvis du vælger “hurtigst”, så aktivere den automatisk motorveje, hvis du har slået det fra. Du kan dog deaktivere motorveje igen.

Vi har lavet denne lille video gennemgang af GO Ride App’en

TomTom

Du kan læse mere om App’en på tomtom.com

TomTom er en hollandsk virksomhed grundlagt i 1991, der har specialiseret sig i navigationsteknologi. De er bedst kendt for sine GPS-enheder til biler, men tilbyder også software til håndholdte enheder, smartphones og flådestyringssystemer. TomTom er kendt for sine brugervenlige grænseflader, præcise kort og realtids trafikinformation.

Udover navigationsenheder tilbyder TomTom også en række andre produkter og tjenester, herunder:

  • Trafikinformation: TomTom leverer realtids trafikinformation til sine enheder og apps, der hjælper bilister med at undgå trafikpropper og forsinkelser.
  • Korttjenester: TomTom tilbyder detaljerede kort over hele verden, som løbende opdateres med de seneste ændringer.
  • Flådestyring: TomTom tilbyder softwareløsninger til virksomheder, der hjælper dem med at spore og optimere deres flåder.

TomTom er en global virksomhed med over 9000 medarbejdere og kontorer i over 40 lande. De er en førende aktør inden for navigationsteknologi og fortsætter med at udvikle innovative produkter og tjenester, der hjælper folk med at komme nemmere og hurtigere frem.

Forfatter

MC nyheder

Skriv en kommentar