Hvad er et Poker Run?

Et Poker Run (også kendt som en Poker Rally) er en MC begivenhed, hvor deltagerne kører på motorcykel og indsamler spillekort ved forskellige stop undervejs. Målet med et poker run er at have den bedste pokerhånd ved slutningen af løbet.

Normalt er der en start- og slutdestination og flere mellemstationer, hvor deltagerne trækker et kort fra en kortbunke. De fleste poker runs har en fastlagt rute, som deltagerne skal følge, men der kan også være mere improviserede løb, hvor deltagerne selv skal finde deres vej til forskellige destinationer.

Nogle poker rallyer er arrangeret for velgørende formål, hvor deltagergebyret går til en bestemt organisation eller en god sag. Det er normalt en sjov og social begivenhed, hvor deltagerne møder andre motorcyklister og samtidig støtter en god sag.

Et Poker Run, eller Rally som det også bliver kaldt er et socialt arrangement, og altså ikke et racerløb. Ofte er det flere klubber der går sammen, så deltagerne kommer rundt og besøger de forskellige klubber, som så er vært for lidt forfriskninger.

Et poker run er ofte kombineret med andre begivenheder, såsom fester, mad, musik osv. Det er en god måde at samle venner og bekendte til en fed dag på motorcyklen og samtidig støtte en god sag.

Reglerne

Kilde: https://en.wikipedia.org/wiki/Poker_run

Alle deltagere mødes var start destinationen, hvor de betaler et beløb for at deltage. Ofte går en del af deltagergebyret til vinderen af dagens poker run, og resten går til et godt formål. Men dette kan være forskellig fra de forskellige poker events.

Ved start får hver deltager udleveret et spillekort. Typisk har man 4 stop og en slutdestination, således at man ved hvert stop får udleveret et spillekort, så alle deltagere har 5 kort ved sidste stop.

Den deltager med den bedste pokerhånd vinder dagens poker run.

Deltag i et Poker Run

Djurs Poker Rally

Vi har ikke kunne få bekræftet om der afholdes Poker Rally i 2024, men hold øje med deres hjemmeside

Link: www.djurs-poker-rally.dk

Last Call MC Randers

Last Call MC i Randers afholder Poker Run 2024 på grundlovsdag d. 5 juni.

Link: https://xmoto.dk/kalender/event/893

Misery Bay

Misery Bay i Brovst afholder Poker Run d. 9 maj, sammen med Lonesome Riders MC, Fox MC, Munkene MC og Ulvene MC.

Link: https://xmoto.dk/kalender/event/894

Har du kendskab til Poker Run/Rally arrangementer, så skriv en kommentar eller send os en mail, så tilføjer vi dem til listen.

Poker Run er ikke kun for motorcyklister

Poker runs er en begivenhed, der har eksisteret i mange år. Det hele startede med en gruppe motorcykelejere, der mødtes for at køre fra en bar til en anden, og hver gang de kom til et nyt sted, ville de trække et kort, og det kort, de fik, ville være deres score, og det ville afgøre, hvem der ville vinde præmien.

Denne tradition har vokset sig større og større, og nu er Poker Runs et populært arrangement, der ofte arrangeres af motorcykelklubber og organisationer.

Løbet kører typisk over en bestemt rute, og deltagerne trækker et kort ved hvert stop. Når alle kort er trukket, sammenligner hver deltager sine kort og den, der har den bedste hånd, vinder præmien.

Poker Runs er et sjovt og spændende event, hvor deltagerne kan have det sjovt og samtidig konkurrere med hinanden. Det er en god måde at møde nye mennesker og se nye steder på, samtidig med at man får en chance for at vinde præmier.

Poker Runs blev eftersigende opfundet i USA for flere år siden, og ideen er senere blevet importeret til blandt andet Europa. Det er dog ikke kun motorcyklister der afholder Poker Runs. Det er også meget almindeligt at der afholdes events med speedbåde, på heste eller endda for gående.

Forfatter

Redaktør & motorcyklist på XMOTO

2 kommentar

Skriv en kommentar