D. 24 & 25 februar 2024 åbnes dørene for en ny MC messe i København. Det er Lokomotivværkstedet der ligger lokaler til årets første MC messe.

I følge arrangøren har de booket begge haller i Lokomotivværkstedet, så der er plads til masser af motorcykler, udstyr og tilbør fra udstillerne. MC messerne plejer at ligge tættere på sæsonstart, men i 2024 holder de messen allerede i februar.

Vi ved jo at allerede tidligt på året begynder at krible for at komme ud på motorcyklen, så nu kan du “tyvstarte” sæsonen med et besøg på MC messen.

Alle de kendte mærker skulle blive repræsenteret, så du kan altså forvente cruisere, adventure, bobbere, naked og sportbikes. Så der skulle altså være noget for enhver smag.

Oplev motorcykler fra AJP, BMW, BSA, Ducati, Evoke Motorcycles, Fantic, Harley Davidson, Honda, Husquarna, Indian Motorcycles, Kawasaki, Kove Moto, KTM, Maeving, Mv Agusta, Poulsen Motors, RGNT, Rieju, Royal Enfield, Stark Motorcycles, Suzuki og Triumph.

Sæt X i kalenderen

Billetter kan købes ved indgangen eller allerede nu på Ticketmaster og koster kr. 160 for voksne, og kr. 100 for børn op til 12 år, samt senior (65+). Der er åben lørdag fra kl. 9-18 og søndag fra 10-16.

Læs mere på mcmessen.dk

Forfatter

Redaktør & motorcyklist på XMOTO

Skriv en kommentar