I april og maj måned er der tradition for konfirmationer i Danmark, og typisk fra omkring sidst i april (tidligere Store Bededag) og frem til sidst i maj måned, udklækkes de nye unge konfirmander.

Det er en stor dag for både konfirmander og forældre, hvor der lægges mange timer og penge i at give de unge konfirmander en god dag.

Konfirmandkørsel fra kirken

Det er blevet tradition at de unge konfirmander afhentes i kirken i alt fra sportsvogne, veteranbiler, landbrugsmaskiner og ikke mindst på motorcykel.

Det kan for mange familier være en økonomisk udfordring af leje sig en lækker sportsvogn eller andre flotte luksusbiler, og det er her motorcykler kommer ind i billedet.

Rigtig mange motorcyklister stiller sig nemlig gerne til rådighed, og kører gratis konformationskørsel for familier som står overfor nogen udfordringer, og ikke har økonomisk mulighed for at give deres konfirmand den samme oplevelse som klassekammeraterne har.

Gratis konfirmationskørsel på motorcykel

Har du en kommende konfirmand som fortjener en særlig oplevelse, og vil synes det vil være en stor oplevelse at blive hentet ved kirken af en flok motorcykler, og komme med på en tur bagpå en erfaren motorcyklist?

Opret et event i Facebookgruppen “Konfirmationskørsel Motorcykel (Gratis)“.

Da Facebookgruppen dækker hele landet, er det vigtigt at du skriver postnummer og by i overskriften, så interesserede hurtig kan se om det er et område de gerne vil køre i.

Eks: Magnus konfirmation d. 26/4 kl. 11.00 (9000 Aalborg)

Skriv også gerne i selve opslaget, om der er nogle særlige hensyn i forhold til konfirmanden, og ca. hvor langt der er fra kirken til der hvor festen skal holdes. Skriv også gerne om der skal laves et eller flere stop, for eksempel for at tage billeder.

Skriv også gerne om konfirmanden har prøvet at sidde bagpå en motorcykel før, og om I selv har udstyr som hjelm, jakke og evt. bukser. Har I ikke selv udstyr, så skriv hvilken størrelse konfirmanden bruger.

Alle der tilbyder at køre igennem gruppen gør det gratis. Det anbefales dog at der bydes på en øl eller vand efter turen.

Forfatter

Redaktør & motorcyklist på XMOTO

Skriv en kommentar