RSS FEED

Vis MC træf, events, kurser etc. på dit egen hjemmeside

RSS Feed - Vis MC træf på din hjemmeside


Har du en side der omhandler motorcykler? Det kan være I har en klub hjemmeside, eller en anden side, hvor det giver mening at vise kommende MC træf.

Her på XMOTO har vi altid en opdateret liste med træf, events, kurser, arrangementer, ture osv, og disse data stiller vi gerne til rådighed for jer.

Det betyder at du kan vise kommende træf direkte på jeres egen hjemmeside, uden at bekymre jer om at holde den opdateret. Vi har alt hvad I skal bruge, og det er helt gratis.

RSS Feed

Ved hjælp af vores RSS feed, kan I nemt vise data fra vores kalender på jeres egn hjemmeside. De fleste CMS'er har mulighed for at indsætte et RSS feed, og dermed vise kommende træf helt automatisk. I skal kun sætte det ind en gang, og så sørger vi for resten.

Kopier linket til vores RSS feed her (Højreklik og kopier linkadresse).

Bruger du f.eks. WordPress som CMS, så er der en standard widget, kaldet RSS, hvor du blot indtaster linket til vores RSS feed, og vælger hvor mange kommende events du vil vise. Vi sørger for hele tiden at holde listen opdateret, så du altid viser kommende events, sorteret efter dato.

Support

Har du brug for hjælp, så kontakt Lars på lars@xmoto.dk, så hjælper vi gerne med det tekniske.

Eksempel på RSS widget