Stylmartin er et Italiensk firma der siden 1970 har produceret motorcykelsko- og støvler. De er kendt for deres gode kvalitet, og store udvalg, som dækker over alt fra urban, adventure, touring til racing og sport.

Nu lancerer de en ny version af deres IRON WP i en Bronze udgave, som nok henvender sig mest til urban og vintage segmentet. Vi synes selv den ser ret cool ud, men bedøm selv?

IRON WP BRONZE

IRON WP BRONZE

Blandt Stylmartins sneakers modeller har IRON WP gennem årene været en af de bedst sælgende. CE-certificeret, unisex og behagelig både at køre og gå i. Den tilbyder god beskyttelse til foden og kendetegnes ved sin vintage og storbyinspireret udseende.

Og nu kommer IRON WP i en ny æstetisk version med en overdel i bronze læder.

Med årtiers erfaring inden for design og produktion af teknisk motorcykelbeklædning har Stylmartin gang på gang bevist, at de forstår at kombinere tekniske og funktionelle detaljer på dygtig vis med forfinet og utraditionel æstetik. Endnu en demonstration af dette er den nye 2023/2024-version af en stor klassiker inden for Stylmartins sneaker-sortiment; IRON BRONZE.

Som det kan gættes ud fra navnet, er den særlige egenskab ved denne model farveskæret og finishen på overdelen, som er håndbørstet for at opnå en ‘slidt’ bronzeeffekt.

Det er dog ikke kun udseendet der er tiltrækkende. Der er tale om en teknisk sko, som bag det tiltrækkende look gemmer på en række praktiske og funktionelle detaljer.

Kvalitet og funktionalitet

IRON BRONZE er en unisex model , som fås fra størrelse 36 til 47. IRON BRONZE yder en god beskyttelse ved kørsel og en høj grad af komfort, også når du ikke sidder på motorcyklen. Dette er muligt takket være de indre PU-beskyttere på begge sider, der er effektive, når de er nødvendige.

Blandt kvaliteterne skal også nævnes brugen af vandtætte og vandafvisende materialer, der er i stand til at isolere foden fra fugt. Tilstedeværelsen af en åndbar membran for at sikre korrekt luftcirkulation og den anatomiske og mikroperforerede indersål.

Skoen kommer med snøreluknin i tofarvede versioner og med en Total Black-gummisål for at sikre et fremragende greb.

IRON WP BRONZE 2023/2024

Pris og tilgængelighed

Vi har fået oplyst at prisen bliver kr. 1.598,-

IRON BRONZE er i skrivende stund ikke tilgængelig på Stylmartins egen hjemmeside, men klik på linket hvis du selv vil holde øje eller læse mere om skoen.

Forfatter

Redaktør & motorcyklist på XMOTO

Skriv en kommentar