En af de globale ledere inden for kommunikations systemer til motorcykel, Cardo Systems har lavet en aftale med Motostore, som distributør for Cardo Systems produkter i Danmark.

Både Motostore og Cardo Systems har en vision om at tilbyde den bedste kundeservice til danske motorcyklister, og kan nu tilbyde Cardo Systems produktudvalg.

Vi ser frem til at arbejde med et så passioneret team som Motostore, som deler vores passion for motorcykler og sammen tilbyde danske forbrugere et stort udvalg af Cardo’s produkter til motorcyklister.

Jonathan Yanai, Cardo Systems

Om Cardo Systems

Cardo Systems medarbejdere
Cardo Systems

Cardo Systems leverer banebrydende kommunikationsenheder til motorcyklister. Cardo Systems produkter forbinder motorcyklister til deres telefon, deres musik og til hinanden. Cardo lancerede verdens første Bluetooth baserede trådløse intercom headset i 2004 og har været ansvarlig for de fleste af branchens innovationer lige siden.

Dette inkluderer introduktionen af det første mesh drevne intercom, det første premium lydsystem fra JBL og den første stemmedrevne enhed, for blot at nævne nogle få. Cardos produkter sælges i over 100 lande og er verdens førende kommunikationsenheder til motorcykler.

Læs mere på www.cardosystems.com

Om Motostore

Vi har kun produkter i vores sortiment, som vi personlig har udvalgt. På de måde kan vores kunder på, at vi kun sælger produkter, som vi selv vil bruge. Cardo er helt i tråd med dette og bidrager til vores målsætning om at tilbyde en oplevelse som ikke bare handler om at komme fra A til B.

Poul Bovberg, Sales Manager hos Motostore
Motostore medarbejdere
Motostore medarbejdere

Motostore har arbejdet med motorcykler og udstyr i mere end 50 år og har kun produkter på lager, som det kyndige og tætte team ville bruge på deres egne ture, baseret på erfaring samt forventninger til kvalitet og service fra leverandører.

Motostore er stolte over at kunne tilbyde Danmarks største udvalg af udstyr og tilbehør til motorcyklister. Kunderne får det bedste fra begge verdener – bekvemmelighed og valg af shopping online, men med personlig service og eftersalgssupport. MotoStore er en 100% dansk virksomhed og alle dine ordrer håndteres af dedikerede medarbejdere på deres eget lager i Aarhus.

Læs mere på www.motostore.dk/brands/cardo/

Forfatter

MC nyheder

Skriv en kommentar